Odjel za lingvistiku
Informacije

Najava događanja

Poziv na Lingvističku sridu 3. 5. 2023.: "On the validity of elicited data on Sign Language", dr. sc. Carlo Geraci - 19. travnja 2023.

Poštovane kolegice, poštovani kolege,

u srijedu, 3. svibnja 2023. godine u 14.00 sati, dr. sc. Carlo Geraci (Institut C.N.R.S. Nicod/Department of Cognitive Science, École Normale Supérieure, Pariz) održat će predavanje na engleskom jeziku s naslovom "On the validity of elicited data on Sign Language" u sklopu Lingvističke sride, serije javnih predavanja o jezikoslovnim temama u organizaciji Odjela za lingvistiku. Predavanje će se održati u učionici 1.3 u sveučilišnoj zgradi na Relji, Trg kneza Višeslava 9, Sveučilište u Zadru, Zadar, I. kat.

Predavanje će se održati u suorganizaciji s Hrvatskim društvom za primijenjenu lingvistiku (HDPL), a postoji i mogućnost praćenja predavanja online putem aplikacije Zoom, preko sljedeće poveznice:

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/84423013404?pwd=TS80dVZoY1ZZU0lKa1pFN2Y5REZoUT09

Meeting ID: 844 2301 3404
Passcode: 013441

Lijepo molimo da se za praćenje predavanja registrirate pod vlastitim imenom i prezimenom.

Srdačno Vas pozivamo da sudjelujete u ovom događanju!

S poštovanjem,

Odjel za lingvistiku

Zadarska lingvistička srida

 

Obavijesti za studente

RASPORED

RASPORED

Objavljen je raspored predavanja na Odjelu za lingvistiku za zimski semestar 2012./13.
Raspored za cijelo sveučilište dostupan je ovdje.
Pročitaj više
RASPORED
UPIS IZBORNIH PREDMETA ZA STUDENTE S DRUGIH ODJELA

UPIS IZBORNIH PREDMETA ZA STUDENTE S DRUGIH ODJELA

Studenti s drugih odjela mogu upisati izborne predmete s Odjela lingvistike u razdoblju od 15. do 22. listopada u tajništvu (Obala kralja Petra Krešimira IV, 2, podrum). Radno vrijeme tajništva sa studentima u listopadu je:

ponedjelja, srijeda i petak: od 9 do 12 i 13 do 15:30

utorak i četvrtak: od 9 do 12.


Upis se može napraviti i e-mailom na lingvistika(at)unizd.hr, na kojeg će student/ica dobiti odgovor. U slučaju da nije dobio/la odgovor, znači da e-mail nije zaprimljen, pa dođite u tajništvo na upis. U e-mailu je potrebno navesti ime, prezime, naziv predmeta i JMBAG studenta/ice. Dvopredmetni studenti trebaju navesti i na kojem studiju će predmet upisati.
Pročitaj više
UPIS IZBORNIH PREDMETA ZA STUDENTE S DRUGIH ODJELA
UPIS U VIŠU GODINU STUDIJA

UPIS U VIŠU GODINU STUDIJA

Studenti koji su položili sve ispite i ostvarili sve propisano studijskim programom mogu doći na upis u tajništvo. Za studente koji nisu položili sve ispite i/ili ostvarili sve propisano studijskim programom, naknadno će biti stavljena obavijest o početku upisa u višu godinu.
Pročitaj više
UPIS U VIŠU GODINU STUDIJA
First2122232425272930